#Saya perlukan pandangan korang. Urgent !



Disebabkan Jumaat depan budak asasi ada dinner jadi aku ambik keputusan untuk beli jubah. This is my first jubah selama aku hidup haha. Bukan aku tak pernah mintak ibu beli tpi alasan ibu :

" akak pendek sangat susah nak carik size"

Dan aku admit that my mom was right. Sangat susah bila jadi hobbit ni. Saiz paling kecik pun 36 dan masih lagi mengelebah ke bawah. Ohh ye, aku perlukan opinion korang nak pakai jubah ni dengan kaler ape sebab aku tak pernah2 pakai baju kaler macam ni. Yang aku dpt pikir sekarang tudung 2 tone pink+itam. Korang rasa?



" Bukan aku tak nak beli yang banyak batu tapi terpikir macam mana nak cuci nanti."

11 comments:

  1. Itam pun ok jgk..cume klu akk, akk xbpe suke kaler itam sbb xnmpk ceria..haha..gpun mke akk xbpe sesuai ngn kaler itam :p

    If nk pki 2tone, pink ngn kaler bju pun ok jgk..kaler blok jgn lebih dri 3 kaler tau..t nmpk mcmmmmmm...... :p

    Tudung corak pun not bad..pink! Haha..neway, akk nk tnjuk gmbr pun xtau cmne..bley dpt idea lg kn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis pun xsesuai warna hitam. muka makin itam dr tudung nnti hehe

      Delete
  2. Saya tak pandai nak match2 colour ini..hehe..Tapi kalau warna merah muda nak ke pink2 itu rasanya sesuai.

    ReplyDelete
  3. tudung kaler apa pun xpe. sekrg kn zaman blocking colors gitu haa dh feel mcm azwan ali dh gua :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaler muka pulak tak sesuai nak blocking ni hehe

      Delete
  4. soft pink... i think it would be nice...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. dah tu. xkan kelas kau kot haha

      Delete
    2. Ye la. Terbaik jawapan kau. Anyway, jemputlah ke blog aku selalu. Hahah!

      Delete