Product Review [ Lips crubs Rixcahh]


Disebabkan hari ni tak banyak kerja kena buat dan nak kutip order, jadi saya ambil kesempatan ni nak review satu product iaitu lip scrubs ! Tau tak rupa libscrub kalau kita letak di bibir macam mana? Ok macam ini haa.


Nampak macam manis kan? Memang manis sebab bahan-bahan lip scrub ni daripada bahan yang dijamin halal dan selamat. Dah namanya bahan yang selamat , jadi tak perlu risau kalau tertelan sikit lip scrub tu. Cuma saya tak galakkan lah. Jangan pula kau pergi tenguk benda tu sampai habis. Hahaha. Lip scrub Rixcahh ada 3 perasa dan paling saya suka frustasia. Bau nya macam sirap pun ada.


Product: Lips scrub Rixcahh.
IG Rixcahh : http://instagram.com/rixcahh

Sebelum ni saya guna bubblegum dulu sebab warna pink kan, my favourite uolss. Tapi tak berapa nampak sangat . :( So hari ni saya tukar pula pakai frustasia. Dia punya bau semerbak wangi betul. Yang ini memang best sekejap je dah nampak kesan kat bibir.

Kebaikan lip scrub.

1) Dapat tanggalkan kulit terkopek dekat bibir tanpa perlu koyakkan. Maksudnya tanggalkan kulit mati .
2) Lip scrub dapat buat bibir macam warna pink sikit. Bergantung pada bibir masing-masing lah kan.
3) Bibir kita jadi lebih lembab.
4) Boleh guna tanpa was-was. Maknanya kalau tertelan tak pa.
5) Boleh pakai untuk lelaki juga. Bagi sental kuat sikit. Tapi jangan sental macam sental bontot kuali pulak.

Cara-cara guna lip scrub Rixcahh.

1) Masuk bilik air dan basahkan bibir sikit. Ambil lip scrub dan sapu di bibir. Jangan ambil sekali banyak pula ye. Benda ni manis dan kalau boleh janganlah tumpah. haha

2) Gosok perlahan macam dalam gambar. 

3) Biarkan beberapa minit. Dan cuci dengan air. Nak lagi cantik pakai lip balm ye.

4) Dan boleh terus pergi berlagak dengan adik2 korang macam saya buat. Haha.

Perbezaan antara bubblegum(atas) dan frustasia (Bawah). 

Product: Lips scrub Rixcahh.
IG Rixcahh : http://instagram.com/rixcahh

Nanti update diy lip scrub bagi yang rajin buat. Bagi yang pemalas macam aku tak payah. Beli je terus.