Tudung labuh? Mana tempat yang murah?


Assalamualaikum. Rasa macam dah lama tinggalkan blog sebab terlampau sibuk. Jadi entry kali ni Airi nak cerita pasal tudung labuh. Alhamdulillah. Sekarang Airi tengok ramai yang dah mula nak pakai tudung labuh. Nak cari tudung labuh sekarang pun tak susah mana pun Airi rasa. Sebab ramai yang jual tudung labuh online.


Jadi tudung labuh yang Airi nak kenalkan ni adalah Little Balcony. Sebuah online shop yang telah beroperasi selama beberapa bulan. 




Harga yang ditawarkan pun berbaloi dengan material dan saiz tudung tersebut. Kebanyakan testimoni pelanggan pun berpuas hati dengan tudung yang dibeli. Sini Airi nak tunjuk tudung yang dijual.






Ini antara wide shawl yang dijual. Banyak kali restock dan insyaallah dijamin labuh 





Squircle ni setahu Airi adalah tudung square yang ada bucu bulat dan bucu tajam.




Stok paling baru. Instant shawl ni ada 2 muka atau selalu dipanggil double loop. Jadi dah kalau 2 muka maka wajiblah pakai 2 kali. 2 kali je tau bukan 20 kali :p :p 






Jadi macam mana nak beli? Macam mana nak contact?  Okk ! Setiap gambar Airi dah link kan pada page Little Balcony. Jadi di bawah adalah cara-cara korang nak beli tudung di atas. 

PAGE: LITTLE BALCONY
WEBSITE: http://littlebalconyhijab.blogspot.my/
Nombor telefon: 01133397448
Instagram: @littlebalcony

No comments:

Post a Comment