#Saya perlukan pandangan korang. Urgent !



Disebabkan Jumaat depan budak asasi ada dinner jadi aku ambik keputusan untuk beli jubah. This is my first jubah selama aku hidup haha. Bukan aku tak pernah mintak ibu beli tpi alasan ibu :

" akak pendek sangat susah nak carik size"

Dan aku admit that my mom was right. Sangat susah bila jadi hobbit ni. Saiz paling kecik pun 36 dan masih lagi mengelebah ke bawah. Ohh ye, aku perlukan opinion korang nak pakai jubah ni dengan kaler ape sebab aku tak pernah2 pakai baju kaler macam ni. Yang aku dpt pikir sekarang tudung 2 tone pink+itam. Korang rasa?



" Bukan aku tak nak beli yang banyak batu tapi terpikir macam mana nak cuci nanti."

#Hadiah dr GA Eymasu dah dapat =)


Tadi ibu anis datang jenguk anis dekat sini [uitm] dan beri anis sampul surat yang memang anis tunggu2. hehe.




Comel kan? Anis dapat je terus pakai. ANd my sis cakap ada ulat kat tudung akak. Anis pun mengelabah sekali dia kenakan aku ni haa. Rupanya dia cakap pasal brooch ni. Nak jugak cmni? Boleh order dari Eymasu.


Enjoy =)