Cara tebus sample Whiskas untuk anak bulus.


Assalamualaikum. Alhamdulillah kali ni dapat free sample Whiskas untuk anak bulus yang makin gemok. Jadi post kali ni aku nak cerita cara mudah untuk dapatkan sample Whiskas ni. Nanti Whiskas Malaysia akan hantar sample ni cuma tak diberitahu bila jadi korang kena alert sikit lah sebab memang tak kan dapat tracking number.

Sample ni akan diberi dalam kotak dan ada 3 peket. Kita boleh pilih umur kucing sama ada anak kucing (2-12 bulan) dan dewasa (1 tahun ke atas. Pastikan pilih betul-betul tau sebab sample ni akan diberi mengikut umur kucing korang.

Ikut step di bawah untuk tebus sample Whiskas,

1) Klik link ni ( CLICK SINI )
2) Klik SAYA NAK.



3) Pilih umur anak bulus korang.


4) Isi data yang diminta untuk tujuan postage. Nampak tak ada bahagian Nama Kucing tu? Nanti kan dekat slip poslaju akan letak nama kucing korang tu. Lepas tu klik Hantar.


5) Akhir sekali korang kena log masuk FB. Dan selesai. Korang hanya perlu tunggu sample ni dihantar ke rumah korang. Kalau korang rasa nak dapat banyak sample kan, korang letak lah email yang berbeza-beza tapi pastikan email tu aktif sebab nanti korang akan diberi kod diskaun LAZADA bila korang beli Whiskas.


Ni aku punya sample dan memang serius anak bulus sangat suka.



Lazada Birthday Blogger Contest

a) What do you love about Lazada Malaysia? 
b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) 

c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 
d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 


1) Apa yang Airi suka tentang Lazada Malaysia?


  • Pelbagai produk.

Dekat Lazada Malaysia ada lambakan barang dari barang elektronik hingga barang bayi sampaikan Airi sendiri tak habis usha semua barang yang ada dekat Lazada Malaysia tu haa.


  • Keselamatan setiap pengguna terjaga.
Bagi Airi, keselamatan dari segi data peribadi seperti alamat dan nombor telefon amat penting. Tapi dekat Lazada Malaysia , Airi tak perlu bimbang sebab Airi tahu bahawa pihak Lazada Malaysia sendiri akan sentiasa menjaga data pelanggan dari segi transaksi dan sebagainya.

  • Free postage dan cod.
Cuba bagitahu Airi sekarang siapa yang tak suka free postage? Ehh Airi suka tau. Melampau-lampau sukanya. Tapi pada yang jenis suka COD pun Lazada Malaysia pun ada sediakan perkhidmatan COD atau lebih dikenali sebagai cash on delivery. Bungkusan juga sentiasa dalam keadaan yang baik dan barang pun terbaikkkk.

  • Selalu ada sale.
Lama dah sebenarnya Airi perhatikan Lazada Malaysia ni memang selalu sangat buat sale dan makin buat Airi sayang sangat dekat Lazada Malaysia ni. kuikui.



2) Tiga produk pilihan utama dari Lazada Malaysia.

  • Apple iPhone 7 Plus 128GB (Jet Black)  


Sebab utama Airi pilih Je Black ni ialah Airi dah lama sangat tak tukar phone baru. Yang Airi tengah pakai sekarang ni pun asyik hang dan screen berkelip-kelip. Airi sendiri pun tak pernah langsung pakai Iphone atau mana-mana item Apple ni disebabkan kesempitan wang. Jadi Airi harap dengan join contest ni dapatlah Airi merasa pakai Iphone 7 Jet Black ni. Amin.

  • Apple MacBook Air 13 MMGG2ZP/A 13.3" Laptop (i5 1.6GHz, 8GB, 256GB, Intel HD, OS X El Capitan)  


Produk kegemaran Airi yang kedua seperti di atas. Laptop yang Airi pakai sekarang ni uzur dan tua. Selalu juga laptop ni kena ejek dengan orang lain sebab uzur sangat tapi dah lama sangat berbakti dekat Airi. Selalunya Airi tengok je orang lain pakai MAC jadi berharap sangat contest kali ni Airi menang sebab laptop sekarang pun hidup segan mati tak mahu je.


  • Coach Crossgrain Leather Mini Sierra Satchel handbag.


Ini adalah produk ketiga kegemaran Airi. Nak tahu handbag apa yang Airi tengah pakai sekarang? Nothing. Yup. Airi tak pakai handbag langsung. Airi cuma ada dompet yang boleh sumbat sekali phone dan duit. 


3) Apa pendapat anda supaya Lazada Malaysia dapat meningkatkan lagi perkhidmatannya?

Semakin hari semakin bagus. Keep up the good work. Cuma dari segi kualiti barang perlu dijaga supaya pelanggan keep on coming back.


4 Ucapan kepada Lazada Malaysia.
Image result for happy birthday

Selamat Hari Jadi dan Airi harap Lazada Malaysia semakin maju dan mungkin 1 hari nanti Lazada Malaysia akan dapat menajdi one of the top entrepreneur. Airi bangga dengan Lazada Malaysia.

 

Berjaya tebus barang dengan Woop.my


Assalamualaikum. 

Pernah dengar woop.my? Tahu tak yang sebenarnya kita boleh dapat percuma dengan hanya menjawab survey yang disediakan? Nampak macam tipu kan? Percayalah benda ni benar-benar belaka dan aku dah berjaya tebus bukan 1 tapi 3 barang daripada woop.my ni.

Barang pertama yang aku tebus ialah Dettol vanity kit. Sebenarnya tisu basah (wet tissu) jenama Dettol dan sesiapa yang kenal dengan aku akan tahu yang aku ni wajib ada wet tissue dalam simpanan tak kisahlah jenama apa sekali pun. Walaupun dah banyak kali aku kena ejek dan ramai sangat tanya nak buat apa wet tissue ni? Nak lap bontot baby? -_- Jawapan aku senang. Orang pembersih selalunya ada wet tissue. 

Barang kedua pula yang aku tebus sebenarnya tisu basah juga. Kiranya aku dapat dua peket tisu basah lah. Semuanya disebabkan aku salah letak alamat jadi aku tebus buat kali kedua dan rupa-rupanya tebusan aku yang pertama tu sampai juga ke destinasi. 


Barang ketiga aku dapat ialah pampers new born saiz M. Tak silap aku jenama Fitti Gold dan aku kena buat cabaran yang disediakan tapi malangnya aku nak sarungkan dekat siapa sebab saiz M terlalu kecil. Aku harap sangat selepas ni aku berhati-hati dalam memilih cabaran dan survey yang disediakan haha.

Ehem, Tak kan tengok je aku dapat barang free? Seronok tau dapat barang free walaupun kecil je. 

Ikut je langkah dekat bawah ni dan register.


1) Click website ni. woop.my

2) Daftar macam biasa.

3) Dah selesai daftar boleh terus buat survey yang disediakan. Lepas point yang terkumpul cukup, bolehlah korang tebus apa-apa yang korang berminat.